Introductie

Al sinds 2001 zijn mannen en vrouwen welkom bij Helle Rosted, zaakvoerster van 2 Be Beautiful, voor diverse doeltreffende behandelingen gericht op huidverjonging en huidverbetering. Wij noemen ze skinsolutions. Klanten van ons schoonheidsinstituut weten waarom ze naar 2 Be Beautiful komen: wij staan er op dat zij tevreden de zaak verlaten. Door de resultaatgerichte visie van Helle is dit altijd het geval: de kwaliteit van elke behandeling wordt nauwlettend in het oog gehouden. Bovendien komen klanten niet alleen graag terug voor de diverse behandelingen, maar zeker ook voor de open, adviserende en directe houding van Helle, die deze eigenschappen ondermeer te danken heeft aan haar Scandinavische roots. Uitgebreide kennis en ervaring bij 2 Be Beautiful zorgen ervoor dat de kwaliteit van uw huid merkbaar verbetert en het resultaat van de behandelingen blijvend is.

2Be Beautiful Helle Rosted @ Lasirel_SocialMedia_Portret

Behandelingen

Wij werken onder andere met de behandelingsapparaten van Fuhlendorf. Fuhlendorf is met name zeer bekend in Duitsland, Oostenrijk en Nederland. 2 Be Beautiful is het enige schoonheidsinstituut in België dat de vacuum methode van Fuhlendorf kan toepassen. De apparaten van Fuhlendorf zijn ideaal om huidproblemen, zoals rimpels, huiduitslag, acne en koortsblaasjes, te verhelpen. Ook andere aandoeningen zoals vochtophopingen, slapeloosheid, nekkrampen worden aan de kant geschoven. Dankzij onze ervaring weten wij ook dat Fuhlendorf een van de weinige toestellen biedt, waarmee couperose effectief kan worden behandeld.

Ontdek de behandelingen bij 2 Be Beautiful verder op deze website. U kan bij ons terecht voor manicure en pedicure, voor ontharing, voor alle gelaatsverzorging en make-up. Wij wijzen graag op de mogelijkheid tot het kopen van cadeaubonnen. Een cadeaubon van 2 Be Beautiful is het geschikte cadeau voor vrienden, familie maar ook voor personeel, (bv. op Secretaressedag) of als relatiegeschenk. Deze waardebonnen zijn voor elke behandeling, alsook voor producten te gebruiken. Bovendien hoeft de bon niet in één keer te worden ingewisseld.

Depositphotos_22320517_vierkant

Gelaatkunde

Naast schoonheidsspecialiste is Helle Rosted ook gespecialiseerd in de kennis van het gelaat : wat leert het gelaat over de aard en het karakter van de persoon? Die kennis is handig in diverse situaties, professioneel of privé. Contacteer Helle voor meer uitleg
over haar workshops.

Om u altijd de nodige persoonlijke aandacht te geven, werken wij op afspraak. Wij bieden u tevens de mogelijkheid om ‘s avonds of op zaterdag een afspraak te maken.

Time2Face Face